Trinidad en Tobago

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Trinidad en Tobago

Onroerend goed te koop in Trinidad en Tobago

Het is belangrijk om het leven en de realiteit van een land te kennen voordat u besluit een eigendom te kopen. Als u besluit een woning in Trinidad en Tobago te kopen, is het essentieel om ons rapport te lezen.

Trinidad en Tobago is een eilandland in het centrum van het Caribisch gebied, de hoofdstad is de haven van Spanje.

De hoofdstad van het land is een bruisend winkelcentrum en het heeft tal van voorbeelden van architectuur in koloniale stijl en een aantal toeristische activiteiten om te doen als je hier een paar dagen blijft.

De residentiële markt in Trinidad en Tobago blijft zwak, met de economie in moeilijkheden als gevolg van afhankelijkheid van olie- en gasreserves, met name in Trinidad. De gemiddelde prijs van onroerend goed te koop in Trinidad en Tobago daalde gedurende het jaar met 5,9% en de huizenprijzen daalden met 14,3%.

Het land heeft zich minder snel hersteld van de wereldwijde financiële crisis dan sommige buurlanden, waarbij huizen voor verkoopprijzen met 20% zijn gedaald. Dit komt door het feit dat buitenlandse kopers, die voornamelijk uit Groot-Brittannië, Duitsland, de Verenigde Staten en Canada komen, werden geblokkeerd door een eis die in 2007 werd ingevoerd dat buitenlandse investeerders een licentie moeten verkrijgen om grond en eigendommen te kopen in Tobago.

Buitenlandse kopers van onroerend goed te koop in Trinidad kunnen maximaal een hectare aan woningen zonder vergunning kopen. In Tobago daarentegen werd aan buitenlandse kopers geen licentie verleend omdat in oktober 2007 een vergunningplicht was ingevoerd.

Kopers zijn verplicht om naast zegekosten 5% tot 10% zegelrecht te betalen.

Trinidad en Tobago is een van de rijkste landen in het Caribisch gebied. In tegenstelling tot veel van zijn Caribische buren, die afhankelijk zijn van het toerisme, hangt Trinidad sterk af van de olie- en gasproductie.

In 2017 bedroeg het totale inflatiecijfer van het land 1,9%, tegen 3,1% van het voorgaande jaar en het laagste niveau in 52 jaar, volgens de Centrale Bank van Trinidad en Tobago. In februari 2018 bedroeg de primaire inflatie 0,9%. De bouwsector krijgt een impuls van het ontwikkelingsplan "Vision 2020", dat voornamelijk bestaat uit nieuwbouwprojecten van onroerend goed te koop in Trinidad en Tobago. Terwijl veel lokale bewoners in Trinidad en Tobago rijk zijn, leeft 17% van de bevolking onder de armoedegrens. Misdaad met drugs, geweren en bendes blijft een uitdaging, vooral in Trinidad, met moorden en ontvoeringen bovenaan de lijst.

  •  
    Verhuizen naar Trinidad en Tobago: de complete gids

    We blijven de meest gewenste en gewenste droombestemmingen van investeerders analyseren, maar we kunnen zeker niet bij een van de mooiste plekken op aarde blijven: we hebben het over de eilandstaat Trinidad en Tobago. Deze republiek met hoofdstad Port of Spain, ten noordoosten van Venezuela, is de b ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Sunset Valley Estate is een van de mooiste eigenschappen in het Caribisch gebied. De villa is gelegen langs een heuvelrug met uitzicht op het pittores...
Tobago Signal Hill - Omheind in Flat land te koop 7500 sq.ft USD $ 135.000,00. . Alle aanbiedingen zullen worden overwogen.
Cod. 26996

Verkoop Huis, Trinidad en Tobago, Caroni, Wyma, Chaguanas

235,149.65EUR
Verkoop
Huis

278.71 m²
Deze prachtige moderne vrijstaande nieuwe 3 slaapkamers en 2 badkamers huis ligt op meer dan 5000 vierkante voet van de grond in een veilige en rustig...
Cod. 21930

Verkoop Landbouwgrond, Trinidad en Tobago, Arima, Arima, North East Coast

2,656,983.44EUR
Verkoop
Landbouwgrond

0.93 m²
Dit is 300 hectare grond gelegen aan de Noord-Oostkust van de Republiek Trinidad en Tobago. het land is geladen met teak, ceder, mahonie en een grote...
Cod. 19477

Verkoop Landbouwgrond, Trinidad en Tobago, Caroni, Wyma, off Uriah Butler Highway

1,241,067.58EUR
Verkoop
Landbouwgrond

29728.97 m²
Eigen grond (8 hectare) die ideaal is voor een ontwikkelaar met visie. De vermelde prijs is in Trinidad en Tobago valuta, maar het is ongeveer gelijk ...
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB